Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Μουτσινά για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Μουτσινά για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Είναι γνωστή η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, συχνά αναφέρεται στο πρόσωπό της μέσα από τις εκπομπές του ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο του στοίχησε αυτή η απώλεια.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ο Νίκος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά μια φωτογραφία της μητέρας του την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές και ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο.

«Την καλησπέρα μου.. Να σας γνωρίσω την Φροσούλα.. Το κορίτσι αυτό στα 20 του έγινε μητέρα και από εκείνη την στιγμή το μόνο της μέλημα ήταν να είναι καλή μαμά και να την αγαπάει ο γιος της. Έκανες τα πάντα για να μου είσαι απαραίτητη. Έκανες τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένος. Έκανες τα πάντα για να μην στεναχωριέμαι.

Έκανες τα πάντα για να έχω αυτά που θέλω. Έκανες τα πάντα για να είσαι μοναδικη στην ζωή μου. Έκανες τα πάντα για να ξέρω ότι είσαι δίπλα μου ότι κι αν γίνει. Έκανες τα πάντα για να είσαι τα πάντα για μένα.. Και μετά, ξαφνικά έφυγες..έτσι, χωρίς να καταλάβω το γιατί… Και έμεινα να σκέφτομαι γιατί το έκανες αυτό.. Πάντα μου έλεγες οτι η μάνα ξέρει.

Όποτε φαντάζομαι ότι ήξερες τι έκανες.. και μάλλον και αυτό το έκανες για μένα.. Αρχίζω να το καταλαβαίνω.. δεν είναι το αγαπημένο μου σενάριο..και δεν σου πηγαίνουν και οι δραματικοί ρόλοι.. Αλλά εσύ ξέρεις.. Δεν σε θυμήθηκα σήμερα.. δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι ούτε στιγμή. Θα το πω.. τελείωσε το παιχνίδι μας.. κέρδισες μαμά.. Είσαι αναντικατάστατη. Είσαι μοναδική. Είσαι η πιο ζέστη και δυνατή μου σκέψη.. Κατάφερες να σε αγαπάω όπως ήσουν, με τα καλά σου και τα δύσκολα σου. ΥΓ: να ξέρεις δεν σε χόρτασα» είναι τα λόγια με τα οποία ο Νίκος Μουτσινάς συνόδευσε τη φωτογραφία της μητέρας του.