Το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου πριν την τελευταία παράσταση του Μαριχουάνα Stop

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου πριν την τελευταία παράσταση του Μαριχουάνα Stop

Την Κυριακή 3/2 ολοκληρώνονται οι επιτυχημένες παραστάσεις του “Μαριχουάνα Stop” στο Gazi Theatre και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που έφτιαξαν αυτή την παράσταση με πολύ αγάπη και πολύ δουλειά.

Έτσι η Ντορέττα δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους, τα συναισθήματα της με ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο, γράφοντας:

«Λίγο πριν το τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βάλαρη που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία ζωής που πάντα θα κρατάω στην καρδιά μου σαν μια από τις σημαντικότερες στιγμές,στην διαδρομή αυτή που κάνω σε αυτή την δουλειά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, στους χορευτές, στους μουσικούς και σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι αυτή την παράσταση. Ήταν όλοι ένας κι ένας και νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα μαζί τους πάνω και πίσω απ την σκηνή.

Ότι και να πω για να περιγράψω τί σήμαινε για μένα η συνεργασία μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, θα είναι λίγο. Πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μας αγκάλιασε όλους, με αγάπη, από την αρχή. Άπειρα ευχαριστώ Άρχοντα. Θα κρατήσω κάθε κουβέντα μας θησαυρό στο μυαλό και στην καρδιά μου.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς. Τον κόσμο. Μας δώσατε τόση αγάπη… Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Έμεινε μια τελευταία παράσταση την επόμενη Κυριακή και σας περιμένουμε όλους για να κλείσουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο κεφάλαιο με κέφι, συγκίνηση και πολλή αγάπη. Συγκινούμαι από τώρα…».

https://www.instagram.com/p/BuRxAwfgyHR/