Το συγκινητικό αντίο της Λίτσας Πατέρα στο Μίνω Κυριακού

Το συγκινητικό αντίο της Λίτσας Πατέρα στο Μίνω Κυριακού

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα, που βγήκε στον αέρα του Πρω1νό εμφανώς επηρεασμένη από την απώλεια του Μίνου Κυριακού.

Η αστρολόγος της εκπομπής βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού από την αρχή του και είχε πολύ δύσκολο έργο να βγει ζωντανά στο πρόγραμμα.

Μετά την επιστροφή από διαφημιστικό διάλειμμα, η Φαίη Σκορδά επιχείρησε να δώσει το λόγο στη Λίτσα, όμως εκείνη δεν μπόρεσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. «Δεν ήταν το αφεντικό μας. Ήταν ο πατέρας, ήταν ο προστάτης, ήταν ο προστάτης των παιδιών μας που μας μεγάλωσε και ήταν και ο φίλος. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλο τέτοιο γλυκό αφεντικό… Στο καλό να πας. Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε… Δεν θα τον ξεχάσουμε εμείς ποτέ.», ανέφερε στη συνέχεια.

Μετά τις αστρολογικές της προβλέψεις, μίλησε για το δύσκολο διήμερο που προηγήθηκε και αναφέρθηκαν εκ νέου στον εκλιπόντα.

Η Λίτσα Πατέρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ζητώντας από την παρουσιάστρια να προχωρήσει. Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω ζήσει τόσα πολλά μαζί του… Ζούσαμε μαζί. Ήταν πάρα πολύ κοντά μας σε οποιαδήποτε οικογενειακή υπόθεση. Δεν μπορείς να τα ξεχνάς αυτά. Οικογένεια ήμασταν. Τα παιδιά μας τα μεγαλώσαμε με εκείνον. Εντάξει… Καλό ταξίδι…».