Το συγκινητικό αντίο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Γιάννη Σπανό

Το συγκινητικό αντίο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Γιάννη Σπανό

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού.

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον μεγάλο καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που έχει να θυμάται πολύ ωραίες στιγμές από τις συνεργασίες τους.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Ο φίλος μου Γιάννης Σπανός έφυγε τόσο ξαφνικά … Συγκλονιστικός συνθέτης ,ταπεινός , εξωστρεφής, πηγαίος, ευαίσθητος , με τεράστια καλλιτεχνική φλέβα. Μου έδωσε υπέροχα τραγούδια , ζήλεψα και άλλα δικά του …. Μοιραστήκαμε συγκινήσεις στη Μπουάτ Κύτταρο το 1983, ζήσαμε μοναδικές στιγμές στις συναυλίες μας και στο σπίτι του στην Ερέτρια και στο Παρίσι ….. Πλημμυρίσαμε με μουσική και συναίσθημα.

Ευγνώμων που σε συνάντησα ,σε «γνώρισα» και βρήκαμε την «έξοδο κινδύνου» Γιάννη φίλε μου θα έρχεσαι για πάντα στη καρδιά μας σα «νέο κύμα» και θα μείνεις αθάνατος γιατί πρόσφερες το ταλέντο σου με απλότητα και περίσσια χάρη … καλό σου ταξίδι #κατεριναμαριανού #Ερετρια 1983 #ευβοια Πολλές απώλειες αυτή τη χρονιά».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.