Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι θα παρουσιάσει η Ιλένια Ουίλλιαμς

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι θα παρουσιάσει η Ιλένια Ουίλλιαμς

Η δημοσιογράφος Ιλένια Ουίλλιαμς, κόρη του γνωστού τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλλιαμς αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής και θα παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2016 Ζω, Δρω, Δημιουργώ!

Όπως δηλώνει η ίδια, πέρυσι είχε έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι βλέποντας από κοντά την πολλή δουλειά, την αγάπη και το μεράκι με το οποίο φτιάχνονται τα άρματα. Έμεινε κατενθουσιασμένη από την φιλοξενία όλων στην Κρήτη και αγάπησε 10 φορές περισσότερο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι για το οποίο είχε ακούσει και διαπίστωσε από κοντά ότι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα.

Παντού όλοι περίμεναν τους δημοσιογράφους με ανοιχτές αγκάλες, θυμάται και φέτος η Ιλένια Ουίλλιαμς, μας υπόσχεται ότι με μεγάλη της χαρά θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αναδείξει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι και να το αγαπήσει ακόμη περισσότερο ο κόσμος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΕΔΗΡ, «ψάχνει» το Ρεθεμνιώτη παρουσιαστή που θα πλαισιώσει την Ιλένια Ουίλλιαμς και το όνομά του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Πηγη: rethemnosnews.gr