Το πρώτο του μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου μετά την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1

Το πρώτο του μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου μετά την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» την περασμένη Παρασκευή η είδηση πως ο Ανδρέας Γεωργίου εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1 και πηγαίνει στον Alpha, με τον αντιπρόεδρο του καναλιού, Δήμο Βερύκιο, να ανακοινώνει on air την μεταγραφή αυτή.

Ο δημιουργός του Μπρούσκο, θα υπογράψει στο κανάλι της Κάντζας για μία καθημερινή σειρά μυθοπλασίας, με τίτλο Τατουάζ και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το Κόκκινο Νυφικό.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ανδρέας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, ευχαριστώντας ονομαστικά τα στελέχη του καναλιού που τον στήριξαν.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μετά από ένα ταξίδι 4 χρόνων στον ΑΝΤ1, κάπου εκεί μέσα στον Ιούλιο με το φινάλε του Μπρούσκο θα σας αποχαιρετήσουμε. Γνωρίσαμε ανθρώπους που μοιραστήκαμε δημιουργικές στιγμές γεμάτο γέλιο, ένταση, άγχος αλλά και μεγάλης ικανοποίησης ως προς τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Μαζί καταφέραμε να βγει η δουλειά μας προς τα έξω και να θυμίσουμε σε πολλούς λαούς ότι η Ελλάδα υπάρχει και ακόμη (όσο και να θέλουν κάποιοι να την υποβαθμίσουν) μαγεύει με την ενέργεια της και την ομορφιά της. Αναπολώ σήμερα το 2013 και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Λάτσιο που το 2013 μας “άνοιξε” την πόρτα και μας πίστεψε, την κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και την ομάδα της που επικοινώνησε με έναν πρωτότυπο τρόπο το Μπρούσκο στα ΜΜΕ. Στην συνέχεια το 2015 τον κύριο Τζώνυ Καλημέρη και τέλος τον κύριο Θοδωρή Κυριακού για την φιλική του προσέγγιση και την στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι 4 χρόνια που θα κρατήσω για πάντα στην ψυχή μου».