Το πρώτο της αλκοολούχο ποτό ετοιμάζει η Coca-Cola

Το πρώτο της αλκοολούχο ποτό ετοιμάζει η Coca-Cola

Η Coca-Cola ετοιμάζεται ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παραγωγή ενός ποτού που θα περιέχει αλκοόλ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το “alcopop” προϊόν θα παρασκευαστεί στην Ιαπωνία και αναμένεται να περιέχει μια ποσότητα αλκοόλ που κυμαίνεται μεταξύ 3% και 8%.

Η επιλογή της Ιαπωνίας σχετίζεται με την αυξανόμενη προτίμηση που δείχνουν οι Ιάπωνες στο Chu-Hi, ένα εμφιαλωμένο ανθρακούχο ποτό που περιέχει ένα τοπικό αλκοολούχο ποτό ονόματι shochu. Το Chu-Hi κυκλοφορεί στην αγορά της Ιαπωνίας ως μία εναλλακτική στην μπίρα, και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες.

Η απόφαση της εταιρείας αποτελεί «ένα χαμηλών τόνων πείραμα για ένα συγκεκριμένο μέρος της αγοράς μας», εξήγησε ο πρόεδρος της Coca-Cola στην Ιαπωνία. «Δεν έχουμε πειραματιστεί στην κατηγορία της χαμηλής περιεκτικότητας αλκοόλ στο παρελθόν. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι συνεχίζουμε να εξερευνούμε δυνατότητες έξω από το βασικό μας πεδίο δράσης», δήλωσε ο Jorge Garduno, πρόεδρος της Coca-Cola Japan, προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του ποτού σε άλλες αγορές.

Δείτε περισσότερα στο fortunegreece.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.