Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στην Κύπρο που απέκτησε τρίδυμα

Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στην Κύπρο που απέκτησε τρίδυμα

Το όνειρο τους να γίνουν γονείς κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από την Κύπρο.

Ο Κύπριος Christo και ο Νοτιοαφρικανός Theo Menelaou με την βοήθεια παρένθετης μητέρας, κατάφεραν να γίνουν γονείς και απέκτησαν τρίδυμα τον Joshua, την Zoe και την Kate με το σπέρμα και των δύο. Το ζευγάρι είναι νόμιμο και όπως αποκάλυψαν στο city.sigmalive.com ήταν πάντα στα σχέδια τους η δημιουργία μιας οικογένειας.

Είναι το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στην Κύπρο που αποκτά παιδιά, μάλιστα, βρέθηκαν και στο χειρουργείο καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού, καθώς ήθελαν να είναι παρόντες στον ερχομό των παιδιών τους.

Όπως ανέφερε ο Christo, σύντομα θα επιστρέψουν στην Κύπρο, και θα ζήσουν μόνιμα εκεί: «Παρόλο που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ν. Αφρική, η Κύπρος για μένα έχει ξεχωριστεί θέση, και έχω μεταδώσει αυτή την αγάπη και στον σύζυγο μου. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και ένα χρόνο περίπου ψάχνουμε κτήμα και σπίτι να αγοράσουμε στην Κύπρο για να επιστρέψουμε μόνιμα. Πλέον με τα παιδιά αυτή η μετακόμιση είναι πιο αναγκαία. Υπολογίζουμε πώς το επόμενο εξάμηνο, ένα χρόνο θα έχουμε μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο. Είναι ωραία να επιστρέφεις στις ρίζες σου».