Το πρώτο μήνυμα του Χανταμπάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το ΝΟΜADS

Το πρώτο μήνυμα του Χανταμπάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το ΝΟΜADS

Ανατροπή στο NOMADS μετά την απόφαση της Όλγας Πηλιάκη να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγο μετά που κέρδισε τον Μάνο Πίντζη στην «μονομαχία» για την παραμονή του στο νησί.

και εκείνος είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Στο της επεισόδιο Κυριακής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κυνηγάει με το αμάξι το Μάνο και προσπαθούσε να τον προλάβει καθώς πήγαινε στο αεροδρόμιο. Ο Γρηγόρης τον πρόλαβε και του εξήγησε τι έχει συμβεί πίσω στην παραλία, ο οποίος καλείται να απαντήσει άμεσα αν θέλει να επιστρέψει ή όχι.

Σχολιάζοντας την απόφαση της γυναίκας του, ο Στέλιος Χανταμπάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο λογαριασμό του στο instagram και έγραψε στην ανάρτηση του: «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι… Ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή…».

Μέσω των social media, η Όλγα Πηλιάκη έστειλε το δικό της μήνυμά της, χωρίς, να διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από το παιχνίδι επιβίωσης του Ant1. «Μπλε ποιανού; Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας!», έγραψε και ευχαρίστησε τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη.