Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Κατσινόπουλου μετά το τέλος του NOMADS

Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Κατσινόπουλου μετά το τέλος του NOMADS

Με μία φωτογραφία από το Palawan, με τον Γιώργο Μαυρίδη και το Νίκο Αναδιώτη, σχολίασε ο Κατσινόπουλος την εμπειρία του στο NOMADS.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρωταθλητής αναφέρει στο Instagram πως «ένας όμορφος κύκλος ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι στο παζλ της ζωής μου! Το Nomads ήταν ένα “διάλειμμα” από την καθημερινότητα και με γέμισε με όμορφες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και έντονα συναισθήματα».

«Το σημαντικότερο είναι πως μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ ουσιαστικά με ανθρώπους προερχόμενους από διαφορετικούς κόσμους και να βάλω στη ζωή μου ανθρώπους σαν το Νίκο και το Γιώργη! Ευχαριστώ τον ANT1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε ένα τηλεοπτικό project που το πραγματικό έπαθλο προσφέρθηκε από τον Γιώργαρο για φιλανθρωπικό σκοπό! Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου με τη σκέψη τους, τη θετική τους ενέργεια και με στήριξαν αυτό το διάστημα, καθώς και την ομάδα των καταπληκτικών συνεργατών μου που διαχειρίστηκαν τα social media μέχρι σήμερα», συνεχίζει και, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που του στέλνει, επισημαίνει πως θα προσπαθήσει να απαντήσει προσωπικά στον καθένα.