Το πρώτο μήνυμα της Εύης Ιωαννίδου μετά την αποχώρηση της από το NOMADS

Το πρώτο μήνυμα της Εύης Ιωαννίδου μετά την αποχώρηση της από το NOMADS

Η Εύη Ιωαννίδου είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το NOMADS και την ομάδα της Ζούγκλας. Το μοντέλο, έφερε τα πάνω κάτω στο reality επιβίωσης του ANT1, αφού πριν φύγει από το παιχνίδι, επέλεξε τους αρχηγούς των ομάδων για την επόμενη εβδομάδα.

Τρεις μέρες μετά την αποχώρηση της, η Εύη δημοσιεύεσαι μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, από το νησί Παλαουάν, και έστειλε το δικό της μήνυμα για αυτή της, τη μοναδική εμπειρία.

Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Γεια σας φίλοι μου! Θέλω να σας πω ότι ένα μεγάλο ταξίδι για μένα με πολλές εμπειρίες και έντονα συναισθήματα με πίκρες και αλήθειες αλλά και χαρά τελειώνει εδώ για μένα! Μπορεί να μην έκατσα πολύ στο “Nomads” αλλά κατάλαβα όταν ένας άνθρωπος θέλει να πετύχει το στόχο του με πείσμα και θέληση το παλεύει μέχρι τέλος! Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι επιβίωσης και έδινα καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Η έκφραση στην οποία βασίστηκα ήταν ότι “επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς” παίρνοντας ψυχική δύναμη πιστεύω ότι το εκτέλεσα απόλυτα ! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας προσπαθώ να τα διαβάσω όλα όσο γίνεται. Να είστε όλοι καλά !! Σας αγαπώ! N O M A D S».

https://www.instagram.com/p/BaBLfE8nC3H/