Το πρόβλημα υγειά που αντιμετώπισε η Αποστολία Ζώη

Το πρόβλημα υγειά που αντιμετώπισε η Αποστολία Ζώη

Δύσκολες ώρες πέρασε μέσα στις γιορτές η Αποστολία Ζώη . Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπώρησε αρκετά. Ευτυχώς, τώρα όλα είναι καλά και η Αποστολία είναι έτοιμη να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Στέλιο Ρόκκο.

Η τραγουδίστρια από την Πρωτοχρονιά μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης υπέφερε από ίλιγγο. Με αφορμή τα γενέθλια της η Αποστολία έκανε ένα posta στα social media και αποκάλυψε ότι μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης η κατάστασή της ήταν άσχημη και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ανήμερα των γενεθλίων της φαίνεται να έχει συνέλθει πλήρως.

Με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε:

“It’s my birthday baby !!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !! Από την πρωτοχρονιά μέχρι χτες το βράδυ ήμουν με ίλιγγο (αυτοί που το έχουν περάσει ξέρουν πόσο χάλια είναι) αλλά μετά τις 12 τα πάντα αλλάξανε!!! Τζάμπα τόσα vomex έπρεπε να έρθουν τα γενέθλια νωρίτερα !!! Το βράδυ δουλεύω, οπότε το πάρτυ θα γίνει στο #fever με εσάς μια μεγαααααααλη παρέα… Let’s celebrate…. Γιούπιιιιιιιιιιιιι”.

https://www.instagram.com/p/BO7SJPGjlSR/?taken-by=apostoliazoi