Το πρόβλημα υγείας της Shakira που την ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία της

Το πρόβλημα υγείας της Shakira που την ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία της

Το world tour της Shakira συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και o επόμενος σταθμός της τραγουδίστριας είναι η Γερμανία και συγκεκριμένα η Κολονία.

Ωστόσο η Shakira αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στις φωνητικές χορδές της και όπως φαίνεται έχει ανάγκη από ξεκούραση και εμφανώς απογοητευμένη αναγκάστηκε να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση του event.

«Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών πρόβας, δυστυχώς πίεσα τις φωνητικές μου χορδές και ως αποτέλεσμα, ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω αφωνία και να ξεκουραστώ για να αποφύγω μεγαλύτερη ζημιά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη που θα χάσω το πρώτο show μου στις 8 Νοέμβρη στην Κολονία. Αγαπώ πολύ τους fans μου στην Γερμανία και ανυπομονώ να μοιραστώ το show μου μαζί σας”, έγραψε και συμπλήρωσε: “Όσο κι αν με στενοχωρεί, ξέρω ότι πρέπει να ακολουθήσω τη συμβουλή των γιατρών για να αναρρώσω και να μην πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Η ομάδα του Live Nation εργάζεται σκληρά για να βρει μια νέα ημερομηνία για το show μου στη Γερμανία και ελπίζω ως τις 10 Νοέμβρη να πάρω το πράσινο φως από τους γιατρούς για το show στο Παρίσι. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την υποστήριξη», έγραψε σε ανάρτησή της.

A post shared by Shakira (@shakira) on