Το πρωτάθλημα της Football League στην ΕΡΤ3

Το πρωτάθλημα της Football League  στην ΕΡΤ3

Το πρωτάθλημα της Football League στην ΕΡΤ3

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00

Το πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει στην ΕΡΤ3. Από τις 27 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 15:00, το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης μεταδίδει απευθείας τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής, στο δεύτερο τη τάξει ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας.

Ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Ηρακλής, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα, Κέρκυρα ρίχνονται στην μάχη της ανόδου, σε μία διοργάνωση που μπορεί να χαρακτηριστεί «πρωτάθλημα της περιφέρειας», καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της κατηγορίας, συμμετέχει μόνο μία ομάδα από την Αττική και αυτή είναι η νεοφώτιστη Αήττητος Σπάτων.

Επίσης, για πρώτη φορά η Κρήτη εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες –δύο από το Ηράκλειο (Εργοτέλης, Ηρόδοτος) και δύο από τα Χανιά (Πλατανιάς, Κισσαμικός) – ενώ επιστρέφει ο Βόλος με μία νέα ομάδα (μετά τον Ολυμπιακό και τη Νίκη).

Στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν ποδοσφαιρική εκπροσώπηση πολλές περιοχές της Ελλάδας, συμμετέχουν, ακόμη, οι Σπάρτη, Αιγινιακός, ΑΕ Καραϊσκάκης και Απόλλων Λάρισας.