Το πιο τρελό τριήμερο

Το πιο τρελό τριήμερο

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κέλλυ Σταμουλάκη
«Το πιο τρελό τριήμερο»

Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Παίζουν και τραγουδούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα Δελακούρα, Νένα Δρογγίτη.

Οι Εκδόσεις Διάπλαση, που πάντα έχουν να προτείνουν κάτι νέο στους μικρούς μας φίλους, κυκλοφορούν το νέο έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη, «Το πιο τρελό τριήμερο», μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που σίγουρα κανένα παιδί δεν θα μείνει ασυγκίνητο.

Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός και δύο πιτσαδόροι;

Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.

Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

ISBN 978-960-567-164-8
Τιμή: 15,00 €

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com