Το πάρτι που βρέθηκε σύσσωμη η showbiz

Το πάρτι που βρέθηκε σύσσωμη η showbiz

Ο  Γιώργος  και  ο  Χάρης  Ντάβλας  γιόρτασαν  τα 10 χρόνια της κοινής τους πορείας παρέα με αγαπημένους φίλους, το βράδυ της Πέμπτης 7 Απριλίου.

Η  DAVLAS & PaRtners ξεκίνησε όταν μετά από 15 χρόνια παρουσίας του Γιώργου Ντάβλα στην  επικοινωνία,  αποφάσισαν με τον Χάρη Ντάβλα να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η εμπειρία  του  Γιώργου Ντάβλα και  η  καινοτόμα  ματιά  του Χάρη Ντάβλα δημιούργησαν ένα μοναδικό  δίδυμο  που  μονοπωλεί  εδώ  και  10  χρόνια το χώρο των δημοσίων σχέσεων.  Με  αμέτρητες εκδηλώσεις, συνεργασίες «ζωής» αλλά και μία πληθώρα brands  να  συμπληρώνουν  το  portfolio τους, δεν είναι τυχαίο που το όνομα Ντάβλας είναι συνυφασμένο με την επιτυχία!

Στον  εορτασμό  των  10 χρόνων τους, δεν θα μπορούσε να λείψει κανείς! Όπως και  ακριβώς  έγινε και η Μεγάλη Βρεταννία δεν σταμάτησε να υποδέχεται τους καλεσμένους  τους.  Οι  μεγαλύτεροι  εκπρόσωποι  του  καλλιτεχνικού  &  του επιχειρηματικού χώρου, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες έδωσαν τον παρόν ενώ  οι  δύο  οικοδεσπότες,  ακούραστοι,  συνομίλησαν  με  όλους όσους τους τίμησαν τη βραδιά αυτή.

Τα ξεχωριστά cocktails George D & Harry D αλλά και όλα τα premium cocktails της εκδήλωσης ανέλαβε η ultra luxury vodka Elit by Stolichnaya, ενώ τον ήχο και τον φωτισμό ανέλαβε η Sounds Good.

Ο Γιώργος Ντάβλας, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε «Είναι μεγάλο προνόμιο σε τόσο δύσκολους καιρούς να δέχεσαι τόση αγάπη & υποστήριξη. Είναι μία δύσκολη δουλειά που απαιτεί προσωπική αφοσίωση από τον κάθε ένα μας που βρίσκεται πίσω από τα projetcs που κάνουμε, αλλά αυτό που σε αποζημιώνει είναι οι φιλίες που βλέπεις να δημιουργούνται και η απήχηση που έχει αυτό που κάνουμε! Τόσο εγώ όσο και ο Χάρης τους ευχαριστούμε όλους!»