Το Ουράνιο Τόξο επέστρεψε στην τηλεόραση!

Το Ουράνιο Τόξο επέστρεψε στην τηλεόραση!

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την καθημερινή παιδική εκπομπή της ΕΡΤ, Ουράνιο Τόξο.

Ο Χρήστος Δημόπουλος ερχόταν σε επαφή με παιδιά από διάφορες ηλικίες, τα οποία μας παρουσίαζαν πολλά πράγματα μέσα από το πλατό της εκπομπής.

Το Ουράνιο Τόξο όμως, σταμάτησε να προβάλλεται μετά από 15 χρόνια στις 22 Φεβρουαρίου 2013 με τον παρουσιαστή να χαιρετά τους τηλεθεατές του.

Ωστόσο, ο Χρήστος Δημόπουλος έξι χρόνια μετά επέτρεψε στις οθόνες μας με αυτό που ξέρει καλά να κάνει καλύτερα, μία παιδική εκπομπή.

Ο τίτλος δεν είναι πια «Ουράνιο Τόξο» αλλά τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου» και έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 8 Απριλίου στην ΕΡΤ2 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14:30.

«Γεια σας παιδιά, καλώς ήρθατε στα 100 χρώματα του Χρήστου. Μην τρομάζετε, ξέρω κάποιοι από εσάς με θυμάστε και κάποιοι δεν με ξέρετε καθόλου. Εκείνοι που με θυμάστε δεν έχω αλλάξει, ο Χρήστος από το Ουράνιο Τόξο είμαι.

Μπορεί να έχω δύο άσπρες τρίχες, να φοράω γυαλιά και να έχω πάρει κανένα κιλό αλλά εγώ είμαι. Πριν από έξι χρόνια τελείωσε το Ουράνιο Τόξο. Αρχίσαμε, δεν λεγόμαστε Ουράνιο Τόξο αλλά δεν έχει καμία σημασία», είπε ο Χρήστος Δημόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής του.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.