Το “ξύπνημα” του Hugh Jackman με αφηγητή των Ryan Reynolds έγινε viral

Το "ξύπνημα" του Hugh Jackman με αφηγητή των Ryan Reynolds έγινε viral

Εδώ και καιρό, ο Ryan Reynolds και ο Hugh Jackman διατηρούν μια κωμικά υποκριτική βεντέτα που πέρασε και σε ένα κοινό διαφημιστικό σποτ.

Πέρα από την καριέρα του στον κινηματογράφο, ο Hugh Jackman κερδίζει τα προς το ζην και από άλλες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων το δικό του brand καφέ Laughing Man Coffee. Στο σποτ που ακολουθεί, ο Ryan Reynolds αναλαμβάνει χρέη αφηγητή, καθώς περιγράφει ένα τυπικό ξύπνημα του Jackman.

«Αυτός είναι ο Hugh Jackman», λέει ο Reynolds καθώς ο 52χρονος συνάδελφός του ξυπνά και εκσφενδονίζει το ξυπνητήρι στον τοίχο. «Σεβαστός ανθρωπιστής», συνεχίζει ο Ryan με τον Hugh να φωνάζει στα παιδιά της γειτονιάς του να σκάσουν.

«Πρέσβης καλής θέλησης», επιμένει ο διάσημος ηθοποιός, ενώ ο πρωταγωνιστής του σποτ διαψεύδει και πάλι την περιγραφή βρίζοντας τον σκύλο του. «Πάντοτε αισιόδοξος», διακηρύσσει ο Ryan και ο Hugh Jackman βάζει στην διαπασών death metal.

«Και ιδρυτής της Laughing Man Coffee […] που παρασκευάζει την εξαιρετική ποικιλία καφέ και είναι 100% υπεύθυνη για τον Hugh Jackman που ξέρουμε και αγαπάμε […] Ο καλύτερος γαμ****** καφές στον πλανήτη».

«Ο Hugh Jackman ίδρυσε την Laughing Man coffee για να προσφέρει όλα τα κέρδη του στους καλλιεργητές και να γίνει λιγότερο καρ******.

Είναι πραγματικά μαγικός καφές», έγραψε στην περιγραφή του Youtube ο Ryan Reynolds, που στα social media συνέχισε να πειράζει τον Hugh Jackman: «Ξεκάθαρα δεν είσαι πρωινός τύπος. Αλλά και τα απογεύματα δεν είναι ακριβώς καταπληκτικά για σένα».