Το ξέσπασμα της Άσπας Τσίνα στους κριτές του J2US

Το ξέσπασμα της Άσπας Τσίνα στους κριτές του J2US

Φανερά ενοχλημένη με την κριτική επιτροπή εμφανίστηκε η Άσπα Τσίνα στο J2US.

Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση μεταξύ των κριτών την οποία όπως αποκάλυψε άκουσε στο ακουστικό της λίγο πριν εμφανιστεί στο stage. H τραγουδίστρια υποστήριξε πως οι κριτές μίλησαν εις βάρος με τον Σταμάτη Φασουλή να προσπαθεί να της εξηγήσει ότι κάνει λάθος χωρίς ωστόσο να μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του.

Και ενώ όλοι έκαναν λόγο για παρεξήγηση, καθώς η συζήτηση που είχε ακούσει, αφορούσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είχε εμφανιστεί προηγουμένως στη σκηνή, η Μαρία Μπακοδήμου τοποθετήθηκε επί του θέματος ρωτώντας μεταξύ άλλων την Άσπα Τσίνα, αν θα ήθελε να διατηρεί και να συνεχίσει τη φήμη που την ακολουθεί από το Fame Story.

«Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ήθελα καθόλου να ασχοληθώ ούτε με το προηγούμενο περιστατικό, ούτε στην αρχή του σημερινού. Απλά αισθάνομαι ότι θα ήθελα να πω στην Άσπα, ότι προέρχεται από ένα ριάλιτι από το οποίο την ξέρουμε μέσα από μια σύγκρουση. Η μεγαλύτερη υπογραφή που βάζεις σε αυτό το talent show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσε οι υπογραφές σου να είναι πιο δημιουργικές. Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία στο ότι τριγύρω σου θα υπάρχουν ανθρώπους που είναι απέναντί σου, δεν είμαστε απέναντί σου» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου με την Άσπα να της υπενθυμίζει πως στο πρώτο live του show εκείνη ήταν που της ζήτησε να επαναλάβει την ατάκα που την έχει χαρακτηρίσει όλα αυτά τα χρόνια.

«Ναι, ωραία, γιατί ήταν κάτι που σε ξέραμε. Θες να το διαιωνίσεις και σε αυτό; Θες αυτός ο χαρακτήρας και αυτή η ταυτότητα με την οποία σε ξέρουμε να σε χαρακτηρίζει ή να σε χαρακτηρίζουμε ως τραγουδίστρια;» απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου.