Το ντουέτο του Manu Chao με την Κλέλια Ρένεση

Το ντουέτο του Manu Chao με την Κλέλια Ρένεση

Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση φαίνεται κρατεί καλά! Μπορεί να μην τους βλέπουμε σε εξώφυλλα και πρωτοσέλιδα, όμως οι δύο τους γνωρίζουν πώς να διατηρήσουν αυτό που έχουν μεταξύ τους και φαίνεται να είναι πολύ δυνατό και με διάρκεια.

Οι φήμες για τη σχέση της ηθοποιού με τον τραγουδιστή, είχαν ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2015, με την ίδια την Κλέλια να αρνείται να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να ανταλλάζουν φιλιά στο αεροδρόμιο.

Εκτός της προσωπικής τους σχέσης, φρόντισαν να συνεργαστούν για ένα μουσικό project με τίτλο «TI.PO.TA»! Το πρώτο τους τραγούδι βγήκε στο τέλος του 2016, ενώ ανέβασαν και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Moonlight Avenue».

Πρόκειται για ένα κομμάτι σε σύνθεση, στίχους και από τους δύο, ενώ από κοινού κατάφεραν να το οπτικοποιήσουν.

Το αποτέλεσμα είναι καλοκαιρινό και εντυπωσιακό, υπάρχουν πολλά πλάνα που και οι δύο καλλιτέχνες κολυμπούν κάτω από το νερό, χωρίς να φορούν τίποτα!

Στην περιγραφή του τραγουδιού αναφέρουν:

«Το TI.PO.TA είναι ένα μικρό ρομπότ, που παίρνει ρεύμα από τη λεωφόρο του φεγγαριού (moonlight avenue), κολυμπόντας γυμνο στην ελευθερία … και σε αρμονία.

Από τη δική μας οπτική το βίντεο έρχεται από το βυθό της θάλασσας, που είναι ένας μεγάλος γιατρός.

Τι είναι το TI.PO.TA ;

Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα…

…είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι..πάνω κάτω… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».