Το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη

Το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη

Πλάνα από την εμφάνιση της Κατερίνας Γκαγκάκη ως παρουσιάστρια έδειξε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Happy Day».

Την πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια πραγματοποίησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο talent show «Like a Star» που έκανε πρεμιέρα  στο Mega Κύπρου την Κυριακή 17 Απριλίου.

Φορώντας ένα μακρύ μπλε φόρεμα, η Κατερίνα Γκαγκάκη παρουσίασε τους κριτές του show, τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Sunny Μπαλτζή και τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

«Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο ότι κάθομαι εδώ. Το ότι στέκομαι εδώ σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ποτέ μη λες ποτέ. Έχω πει με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ότι αυτό δεν θα το κάνω. Είχα πει ότι ποτέ δε θα παρουσιάσω»,
είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Με αφορμή το τραγούδι των Μπλε που ερμήνευσε παίκτης έστειλε το δικό της μήνυμα στον αέρα του show : «Δράττομαι της ευκαιρίας να δώσω ένα μήνυμα σε κάποιους που μας βλέπουν , σε κάποιον που μας βλέπει : «Σε αγάπησα λιγάκι, μα σε βαρέθηκε πια. Δεν πειράζει. Και τώρα εδώ στην Κύπρο νέα πράγματα».

Η Κατερίνα Γκαγκακη και οι  κριτές ανέβασαν φωτογραφίες από την πρεμιέρα του show στην προσωπική του σελίδα στο instagram.

Τελικά υπάρχει ένα μόνο …ηθικό δίδαγμα : ποτέ μα ποτέ …μη λες ποτέ! Α! Κι αλλο ένα: δεν χρειάζεται να παίρνουμε τα πράγματα όλα στα σοβαρά . Καποια ειναι για να πειραματιζόμαστε, να δοκιμάζουμε, να αλλάζουμε παραστάσεις και να περνάμε καλα. Και πέρασα υπέροχα. Credits στον ηθικό αυτουργό και καλό μου φίλο @tasos_theodorou . Ευχαριστώ για ολα την υπέροχη ομάδα του Mega Κυπρου και βεβαίως τους νέους μου φίλους @lambislivieratos @sunnybaltzi και @petrospolychronidis #likeastar #likeastarmega

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia) on

https://www.instagram.com/p/BEVt08pRnV8/?taken-by=sunnybaltzi

https://www.instagram.com/p/BEVw8jexna-/?taken-by=sunnybaltzi

https://www.instagram.com/p/BET3NWVxp2_/?taken-by=lambislivieratos