Το νέο digital στοίχημα του ΟΠΑΠ

Το νέο digital στοίχημα του ΟΠΑΠ

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Γαλλία σ’ ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι εθνικών ομάδων. Η εξέλιξη του αγώνα είναι συναρπαστική, με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, πολλά γκολ και στο… 5 λεπτό το σκορ είναι ήδη 3-2. Ο παίκτης που έχει ποντάρει στη νίκη των γηπεδούχων πάει… ταμείο, εισπράττει τα κέρδη του και περιμένει τον επόμενο αγώνα. Τόσο απλά. Επιστημονική φαντασία; Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Τίποτα από όλα αυτά…

Απλά, το παραπάνω σενάριο αποτελεί και την ουσία του νέου παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, του «Πάμε Στοίχημα Virtual Sports», το οποίο ο Οργανισμός παρουσίασε και επίσημα σήμερα το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα.

Το «Πάμε Στοίχημα Virtual Sports» δεν είναι τίποτε περισσότερο από τη γραφική αναπαράσταση των καλύτερων φάσεων ενός εικονικού αγώνα μεταξύ δύο (επίσης) εικονικών ομάδων. Η δυναμική του έχει καθοριστεί από ένα ειδικό λογισμικό, βάσει αντικειμενικών στοιχείων που προκύπτουν ιστορικά για τις αντίστοιχες πραγματικές ομάδες, από αληθινά αποτελέσματα και την πραγματική τους κατάταξη. Επί της ουσίας, τo Πάμε Στοίχημα Virtual Sports είναι ένα νέο παιχνίδι με εικονικούς αγώνες που σου δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίζεις, να παρακολουθείς τον αγώνα και να βλέπεις τα αποτελέσματα κάθε 5 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com