Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Μάριου Αθανασίου

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Μάριου Αθανασίου

Ο Μάριο Αθανασίου, ο οποίος έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο… κοντέρ της υποκριτικής. Για δεύτερη φορά φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Οι Συμμαθητές», υποδυόμενος τον εναλλακτικό «Ανδρέα Νικολαΐδη».

Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Εγώ weekly και αποκάλυψε στην Γωγώ Θωμά το νέο του επιχειρηματικό βήμα, το άνοιγμα ενός κομμωτηρίου στην Κάντζα.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Τον Μάρτιο θα ανοίξω ένα κομμωτήριο με έναν πολύ καλό μου φίλο στην Κάντζα. Είναι ένας φόρος τιμής για τη μητέρα μου που με μεγάλωσε εργαζόμενη εκεί. Αυτό είναι το επιχειρηματικό μου πλάνο. Το καλοκαίρι θα συνεχίσω να εργάζομαι στο beach bar στην Πύλο. Η καταγωγή της γυναίκας μου είναι από τους Γαργαλιάνους και περνάω ούτως ή άλλως το καλοκαίρι μου εκεί. Είναι μια ευτυχής συνεργασία με φίλους και πολύ καλή παράπλευρη ενασχόληση. Χωρίς να εγκαταλείψω το θέατρο και την τηλεόραση. Δεν θεωρώ φυσικά τον εαυτό μου επιχειρηματία. Προσπαθώ και στις δύο περιπτώσεις να φτιάξω έναν ωραίο χώρο, όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν είτε τον καλλωπισμό τους είτε το μπάνιο τους. Το βλέπω σαν να συνεχίζω τον τομέα της ψυχαγωγίας που είναι η κανονική μου δουλειά»