Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε στο μυαλό της εδώ και αρκετό διάστημα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο δύσκολο και πολύπλευρο χώρο του διαδικτύου.

Tο elonorameleti.com.gr βγήκε στον αέρα. Το νέο site της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου του Epsilon φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι και φιλοδοξεί να παρουσιάσει στον κόσμο όλα αυτά που δε θα μπορούμε να… κλικάρουμε αλλού. Ιδέες, προβληματισμοί, συνταγές είναι η πρώτη παρουσιάστρια που θα δούμε να μαγειρεύει live χωρίς να είναι μαγείρισσα, τα δικά της tips για ομορφιά, ευεξία και υγιεινή διατροφή αλλά και θέματα fitness, sports και ψυχολογίας είναι μερικά από όσα καταπιάνεται η Ελεονώρα και έχουν σκοπό να μας… καλωσορίσουν στον κόσμο της!

«Όλο αυτό γεννήθηκε μαζί με την ανάγκη μου για το Hashtag. Ήθελα να κάνω πράγματα που να δείχνουν ποια είμαι κι εκτός δουλειάς…» είπε πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη και φαίνεται πως η Ελεονώρα δε θα σταματήσει εκεί.

Σε λίγες ημέρες θα δούμε και τη νέα συλλογή αθλητικών μαγιό που δημιουργεί η ίδια μέσα από μια εντυπωσιακή φωτογράφηση αποκλειστικά για το People.