Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έξυπνη, τολμηρή και πάνω από όλα απρόβλεπτη. Μετά το διαζύγιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», η παρουσιάστρια ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Οι προτάσεις ήταν αρκετές από διάφορα κανάλια, ωστόσο η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της να μείνει και εκτός τηλεόρασης, σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει συμφωνία. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν και δεν έχει γίνει γνωστό αν η Ελεονώρα θα αναλάβει κάποια εκπομπή.

Αν τελικά το αποφασίσει μπορεί να μην την δούμε τηλεοπτικά, ωστόσο καθημερινά τα λέει με το κοινό που την ακολουθεί μέσω του site της eleonorameleti.com.gr.

Η Ελεονώρα κατάφερε να μας ξαφνιάσει με το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εκτός από το site της, θα εργαστεί και ως… καθηγήτρια.

Πριν από λίγες μέρες, γνωστή σχολή της Αθήνας ανακοίνωσε πως στο δυναμικό της θα ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα διδάσκει στο Τμήμα ΜΜΕ.

Η ίδια δήλωσε στο peoplegreece.com «Με προσέγγισε πριν από κάποιους μήνες ο Κώστας Χαρδαβέλας και μου το πρότεινε. Δέχτηκα, διότι το αντικείμενο που θα διδάσκω ήταν έρευνας/ κοινωνικές ή ειδήσεις».

Η Ελεονώρα Μελέτη, την περσινή σεζόν παρέδωσε την σκυτάλη στο δελτίο ειδήσεων του Epsilon στον Κώστα Χαρδαβέλα.

Το σίγουρο είναι πως η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις πιο κατάλληλες για μια τέτοια θέση. Πέρα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο, κατέχει και το επίπεδο μόρφωσης που χρειάζεται, έτσι ώστε να μεταδώσει με τον σωστό τρόπο τις δικές της γνώσεις.