Το νέο, ανανεωμένο και πιο λειτουργικό Star.gr είναι στον αέρα

Το νέο, ανανεωμένο και πιο λειτουργικό Star.gr είναι στον αέρα

Η αγαπημένη πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, Star.gr, βρίσκεται «στον αέρα», ριζικά ανανεωμένη! Το νέο site προσφέρει στον επισκέπτη ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση, συνδυασμένη με εμφάνιση η οποία διευκολύνει την περιήγησή του και ενισχύει το user experience.

Μέσα από το ανανεωμένο Star.gr, ο χρήστης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό ακριβώς που ψάχνει. Στην αρχική σελίδα, αποκτά μια σφαιρική εικόνα από τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τα τελευταία νέα από όλες τις κατηγορίες.

Αν ο χρήστης επιθυμεί να ενημερωθεί μόνο για τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τα τελευταία νέα από την πολιτική και την οικονομία, μπορεί να επιλέξει την κατηγορία Ειδήσεις, όπου και θα βρει ρεπορτάζ για όλα όσα τον ενδιαφέρουν στο www.star.gr/eidiseis.

Στην κατηγορία www.star.gr/lifestyle παρουσιάζονται τα τελευταία lifestyle νέα, οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια, tips για μόδα και ομορφιά, αλλά και οι καλύτερες συνταγές για κάθε εποχή.

«Video is king» στην ψηφιακή εποχή, για το λόγο αυτό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα βίντεο από το ανανεωμένο site, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να δει τα τελευταία νέα, επιλέγοντας ανάμεσα σε ειδήσεις ή lifestyle. Με ένα απλό scroll down μπορεί να βρει σε μορφή βίντεο ό,τι μπορεί να τον ενδιαφέρει, όπως για παράδειγμα ασκήσεις γυμναστικής μέσα από την υποκατηγορία Fitness στο Video Lifestyle, ενώ με ένα απλό swipe στην οθόνη του κινητού του, μπορεί να ανακαλύψει κι άλλα video από την ίδια κατηγορία.

Η αλληλεπίδραση στην ψηφιακή εποχή κρατάει το ενδιαφέρον του χρήστη ψηλά. Στο νέο star.gr μπορεί κανείς να βρει quiz, ειδικά video και διαδραστικά θέματα από την ομάδα του star.gr μέσα από την κατηγορία «Star Special» στην αρχική σελίδα, καθώς και απόψεις από τους συντάκτες του star.gr και δημοσιογράφους του δελτίου ειδήσεων του Star.

Και για να μη χάνει ο χρήστης τις αγαπημένες του εκπομπές, στην κατηγορία www.star.gr/tv, μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της τηλεόρασης Live και on-demand, καθώς και αποκλειστικό web-only περιεχόμενο στο www.star.gr/webtv με εξειδικευμένες εκπομπές για όλα τα ενδιαφέροντα: από τρέξιμο και υγεία, μέχρι clubbing, gaming και μουσική.

Η μεγάλη καινοτομία που προσφέρει το νέο portal είναι το ανανεωμένο Application του star.gr για iPhone και Android. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από το App Store και το Google Play. Ο χρήστης μπορεί, χρησιμοποιώντας το App, να σώσει τα αγαπημένα του άρθρα για να τα διαβάσει αργότερα, ακόμα και χωρίς wi-fi ή χρήση data, εάν βρίσκεται εκτός δικτύου.

Το νέο star.gr, όπως και οι mobile εφαρμογές αναπτύχθηκαν από το νέο τμήμα web development, που δημιουργήθηκε στο Star. Η νέα εφαρμογή του star.gr συγκεκριμένα προσφέρει:

  • Ανανεωμένο design
  • Star News live streaming
  • Αναζήτηση
  • Swipe αριστερά και δεξιά για ακόμα περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Offline ανάγνωση
  • Saved stories
  • Night mode
  • Responsive κείμενο
  • Quick Actions σε συσκευές με Android 7.1
  • Βελτίωση στην απόδοση της εφαρμογής

Με τη νέα εφαρμογή, το ριζικά ανανεωμένο look και την αυξημένη λειτουργικότητα, το star.gr προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους λάτρεις της ψηφιακής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ παράλληλα πρωτοπορεί και δημιουργεί ισχυρά δεδομένα στο χώρο των ενημερωτικών portals.