Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κλείνει τα… 500 | 9 ζευγάρια και 12.450 ώρες γυρισμάτων

Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κλείνει τα… 500 | 9 ζευγάρια και 12.450 ώρες γυρισμάτων

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τα 500 επεισόδια της κωμικής σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και σίγουρα μας χρειάζεται ένας ψυχολόγος μετά από τόση μουρμούρα…

Ήταν Οκτώβριος του 2013, όταν τρία «περίεργα» ζευγάρια εισβάλλουν στην ζωή μας, αλλάζουν τα βράδια μας και τις τηλεοπτικές μας συνήθειες.

Με αυτή τη φράση, ο Alpha, ενημερώνει πως το επόμενο επεισόδιο της σειράς θα αποτελέσει το νούμερο 500 για το σίριαλ «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα».

9 ζευγάρια που άφησαν το στίγμα τους, 18 ηθοποιοί που έβαλαν το λιθαράκι τους, 21.406 σελίδες σεναρίων, 12.450 ώρες γυρισμάτων, περισσότεροι από 80 guests ηθοποιοί είναι οι εντυπωσιακοί αριθμοί για τα 7 χρόνια της σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον αέρα του Alpha.

Η σειρά μπαίνοντας στην 8η σεζόν συμπληρώνει τον Οκτώβριο του 2020, 500 επεισόδια και συνεχίζει.

Όπως έχουμε γράψει άλλωστε και στο παρελθόν, η σειρά του Alpha κατέχει με αυτό τον τρόπο το ρεκόρ της μακροβιότερης εβδομαδιαίας κωμικής εκπομπής στην ιστορία της τηλεόρασης.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η εξωστρεφής και λίγο κυκλοθυμική Μαρίνα και ο πεισματάρης και λίγο τσιγκούνης Ηλίας. Η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει μια τελεία στη συμμετοχή της στη σειρά με το τέλος της έκτης σεζόν του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ελένη Κοκκίδου – Αντώνης Αντωνίου, η τσαχπίνα και πεισματάρα Βούλα και ο ήσυχος και αξιαγάπητος Μηνάς. Το ζευγάρι είναι το μόνο που παραμένει ως και σήμερα μαζί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος, η όμορφη, αισιόδοξη και καλοπροαίρετη Βάσω και ο κάπως σοβαρός και κάπως υπεύθυνος Χάρης. Το επεισόδιο του γάμου του ζευγαριού, στα μισά του τρίτου κύκλου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους τηλεθεατές του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Το κενό των Τριανταφυλλίδου – Βλάχου ήρθαν να καλύψουν τότε η Δανάη Επιθυμιάδη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η εργασιομανής οικονομολόγος Στέλλα και ο ξέγνοιαστος γεωπόνος Νικήτας.

Την επόμενη σεζόν, ο Alpha έβαλε στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» δύο νέα ζευγάρια, υιοθετώντας έτσι το μοτίβο τεσσάρων ντουέτων.

Η Νάντια Κοντογεώργη – Γιώργος Χρυσοστόμου, η δυναμική και ρεαλίστρια Νικολέτα και ο υπεύθυνος και υπεραισιόδοξος Διονύσης.

Η Φωτεινή Αθερίδου – Μιχάλης Πλεμμένος, η παρορμητική και ζηλιάρα Λένα και ο ευαίσθητος και ανασφαλής Σίμος.

Με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, στη ζωή του Ηλία ήρθε η Καίτη, ενώ λίγο νωρίτερα οι τηλεθεατές υποδέχονταν με θέρμη δύο ακόμη ζευγάρια που μένουν ως και σήμερα στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Κλέλια Ρένεση – Βλαδίμηρος Κυριακής, ο «τυφώνας» Καίτη, η δυναμική Καίτη-Κίτσο και ο διευθυντής εφορίας, ο «Κλούνι» του Πύργου «κυρ-Ηλίας».

Άννα Κουτσαφτίκη – Σπύρος Τσεκούρας, η έξυπνη, δραστήρια και πρακτική Ξένια και ο «έξω καρδιά» τύπος με χιούμορ και φιλότιμο Μπάμπης.

Μαρία Χάνου – Σπύρος Χατζηαγγελάκης, η ανατρεπτική και δυναμική Βέλη και ο Κερκυραίος νέος με πτυχία στην πληροφορική Άγγελος.