Το μηνύματα της Kim Kardashian για τις συγκρούσεις στην Αρμενία

Το μηνύματα της Kim Kardashian για τις συγκρούσεις στην Αρμενία

Η Kim Kardashian είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα παγκοσμίως με καταγωγή από την Αρμενία.

Η βασίλισσα των social media, έχει προβάλλει πολλές φορές στο παρελθόν υπερήφανα τους ιδιαίτερους δεσμούς της με τη χώρα ενώ συμμετείχε και στον αγώνα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Μετά την είδηση των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων ήταν και από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media.

“Σας παρακαλώ κοινοποιήστε τα νέα. Οι Αρμένιοι στο Αρτσάχ δέχονται επίθεση. Προσευχόμαστε για τους γενναίους άνδρες και τις γενναίες γυναίκες που ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέψουν το Αρτσάχ και την Αρμενία. Οι ειδήσεις είναι παραπλανητικές, δεν πρόκειται απλά για συμπλοκές”, έγραψε η Kim σε μία από τις αναρτήσεις της.

“Χρειαζόμαστε διεθνείς παρατηρητές να ερευνήσουν το θέμα και να ζητήσουν τη λήψη μέτρων σε διεθνές, διπλωματικό επίπεδο για να αποφευχθεί η άσκοπη κλιμάκωση και η τραγωδία” αναφέρει σε άλλη ανάρτηση.

“Ζητήστε από το Μπακού (σ.σ. πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν) κατάπαυση πυρός, διακόψτε κάθε αμερικανική βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν που στρέφεται κατά των Αρμενίων και προειδοποιήστε την Τουρκία να σταματήσει να στέλνει όπλα και μαχητικά στο Μπακού”, προσθέτει.