Το μεγάλο πρόβλημα με το όνομά της ΜΑΛΟΥ

Το μεγάλο πρόβλημα με το όνομά της ΜΑΛΟΥ

Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή μέσα από το talent show του Alpha, Dream Show, το 2011.

Το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας είναι Μαρία Κυριακοπούλου το οποίο έκοψε, μετά από προτροπή της μπάντας που είχε στο παρελθόν και έτσι το έκανε ΜΑΛΟΥ.

Πολλοί βέβαια δεν αρκούνται στο ψευδώνυμο της τραγουδίστριας, σύμφωνα με την εταιρία της, αλλά προσθέτουν και το επίθετό της. Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί τόσο την ίδια τη τραγουδίστρια όσο και την εταιρία της η οποία αποφάσισε να στείλει μια ανακοίνωση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά:

Μετά από ορισμένα (ευτυχώς μεμονωμένα) δημοσιεύματα που λανθασμένα αναφέρονταν στην καλλιτέχνιδα της Cobalt Music «ΜΑΛΟΥ» ως «Μαλού Κυριακοπούλου» θα ήθελα να υπενθυμίσω ξανά τα παρακάτω προς αποφυγή του ίδιου λάθος στο μέλλον:

1.Το όνομα «Μαλού» είναι ένα ολοκληρωμένο brand, το οποίο δεν θα επιθυμούσαμε να αλλοιώνεται με την προσθήκη του επωνύμου ή του πραγματικού ονόματος της καλλιτέχνιδος όταν δημόσια αναφέρεστε σε αυτή.

2.Το μονολεκτικό καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Μαλού» είναι το μοναδικό που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα στην επικοινωνία-προβολή της καλλιτεχνιδος στα media. Με αυτό το όνομα τη γνώρισε και την αγάπησε το κοινό που την ακολουθεί, αυτό χρησιμοποιεί στα τραγούδια, τα video clip, τις τηλεοπτικές & live εμφανίσεις της. Αν αναφερθεί κάποιος σε αυτή ως «Μαλού Κυριακοπούλου», το κοινό είναι λογικό να μπερδεύεται.

3.Στη συγκεκριμένη περίπτωση το επίθετο «Κυριακοπούλου» είναι πλεονασμός αφού προέρχεται, όπως έχει εξηγηθεί σε πολλές συνεντεύξεις, από τη συνένωση του Μα(ρια) & του (Κυριακοπού)λου. Το σωστό πραγματικό της όνομα είναι «Μαρία Κυριακοπούλου», αλλά ποιος τη γνωρίζει έτσι; (όπως συμβαίνει, άλλωστε, και με τόσους άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες).