Το Μαυροπούλι: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

Το Μαυροπούλι: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

Το βραδυ της Παρασκευής 10/11 η θεατρική παράσταση “Το Μαυροπούλι” έκανε πρεμιέρα και εμείς βρεθήκαμε στο θέατρο Άλμα και παρασκολουθήσαμε την παράσταση και σας την παρουσιάζουμε μέσα από ένα σύντομο και κείμενο αλλά και με φωτογραφικό υλικό.

Ένα ξεχωριστώ έργο του Ντέιβιντ Χάροουερ που ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής, της σεξουαλικής επιθυμίας, του νοήματος του έρωτα, της επίδρασης που έχει το παρελθόν στο παρόν στις ανθρώπινες σχέσεις, μέσα από την ιστορία ενός 60αρη και μιας 27χρονης και την ερωτική σχέση που είχαν όταν εκείνη ήταν 12 χρονών.

Ένα απλό και λιτό σκηνικό, με ερμηνείες που σε καθηλώνουν αλλά και ένα αινιγματικό φινάλε. Σίγουρα είναι μια από τις παραστάσεις που κάποιος πρέπει να δει πριν τελειώσει καθώς είναι μόνο για 50 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Ο Γιώργος Κιμούλης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ, έχοντας στο πλευρό του ως συμπρωταγωνίστρια, την Ανθή Σαββάκη.

Πλήθος επωνύμων έδωσε το «παρών», το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της παράστασης.

Ανάμεσα σε αυτους που βρέθηκαν στο θέατρο «Άλμα», για να παρακολουθήσουν την παράσταση ήταν Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Εβελίνα Παπούλια, Έλενα Ακρίτα, Γιάννη Στάνκογλου, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, Σταματης Κραουνακης, Έλλη Στάη, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Τάσος Νούσιας, Μαρία Ψαθά κ.α.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης Μετάφραση: Λευτέρης Γιοβάνιδης Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα Κοστούμια: Σοφία Νικολαίδη Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Video: Κώστας Κιμούλης

Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη: 19.30 (λαϊκή απογευματινή)
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πλατεία: 20€ Εξώστης: 18€
Λαϊκή απογευματινή: 18-16€ Μειωμένο: 15€
Ανέργων: 10€

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις τηλ. Επικοινωνίας 210 3639343

Εισιτήρια πωλούνται μέσω του δικτύου www.viva.gr & από τα ταμεία των Θεάτρων Άλμα 210 5220100 και Παλλάς 2103213100.