Το μήνυμα και η μεταμφίεση του Rodrigo Guirao για το ρόλο του ως Che Guevara

Το μήνυμα και η μεταμφίεση του Rodrigo Guirao για το ρόλο του ως Che Guevara

Τoν Rodrigo Guirao τoν πρωτογνώρισα με το 2008 μέσα από την σειρά Patty (Patito Feo), στο ρόλο του Nicolás, του υποθετικού θείου της Antonella, που αργότερα έγινε ο σύντροφος της.

Ο Rodrigo Guirao όμως εκτός από το Patty (Patito Feo), έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Rebelde Way στο ρόλο του Matías.

Ο ηθοποιός και μουσικός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής με τους Followers του.

Αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός Nicolás μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικές φωτογραφίες που ποζάρει ως Ernesto Che Guevara για τις ανάγκες ενός νέου casting για ένα ρόλο.

“Μόλις είχα ένα πολύ δύσκολο casting. Μου ζητήθηκε να παίξω τον Che Guevara. Αρχικά αρνήθηκα γιατί σαφώς δεν κοιτάζω σωματικά και αισθάνομαι ότι στις φαντασίες των πραγματικών και των πραγματικών χαρακτήρων είναι πολύ σημαντικό να πλησιάζω φυσικά τον χαρακτήρα που εσείς Αλλά τότε το σκέφτηκα και το πήρα ως ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Έμαθα να φοράω περούκα και να το κόβω. Κολλήστε τη γενειάδα και σχεδιάστε το. Φτιάξτε τα φρύδια και σκιάστε τη μύτη και το πρόσωπο. Αγοράστε μαύρα γυαλιά και αυτό άλλαξε εντελώς την εμφάνισή μου! Habanos.

Αλλά το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να βρεις την παλιά προφορά της Αργεντινής μισό και μισό κουβανέζικο», έγραψε ο Guirao στο λογαριασμό σου στο Instagram και πρόσθεσε: “Τότε είδα πολλά ντοκιμαντέρ για αυτόν και την Κούβα, είδα και άκουσα συνεντεύξεις που του έκαναν και όλα αυτά για να έχω τα δικά μου κριτήρια για το τι συνέβη, για να βγάλω τα συμπεράσματά μου για να μπορέσω να αναλύσω τις σκηνές που έπρεπε να κάνω.”

Μάλιστα, η σειρά με στην οποία ο Rodrigo Guirao έπαιζε τον Αργεντινό γιατρό που δολοφονήθηκε στη Βολιβία ακυρώθηκε και δεν μπόρεσε ποτέ να τον ενσαρκώσει.

“Η σειρά ακυρώθηκε αργότερα πριν ξεκινήσει, δυστυχώς. Αλλά έχω μείνει με το cast για το οποίο ήμουν πιο προετοιμασμένος. Ένα μήνα αφιέρωσα τα πάντα. Ευχαριστώ δάσκαλο @mocciaalberto για τις εξ αποστάσεως συμβουλές, q @horaciopancheri που μου δανείσατε τα ρούχα ότι πήρες καλύτερα από τη δική μου χαχα.

Πέρα από τις πολιτικές πεποιθήσεις, είμαι ηθοποιός και η δουλειά μου είναι να ερμηνεύσω και να βάλω τον εαυτό μου στα παπούτσια των χαρακτήρων, ή αυτό που προτιμώ να τους αποκαλώ ο ίδιος: άνθρωποι. Μετά από λίγο είναι καιρός να μοιραστώ αυτές τις 9 φωτογραφίες που Πήρα τον εαυτό μου εκείνο το απόγευμα μετά το cast. Έτσι πήγα και έτσι επέστρεψα, φανταστείτε τα πρόσωπα των ubers που με πήραν και έφεραν ahahaha. Φιλιά! #CheGuevara #actor #Caracterizacion “, τελείωνε η ανάρτηση του στο Instagram.