Το μήνυμα του James Corden για την τραγωδία στο Μάντσεστερ

Το μήνυμα του James Corden για την τραγωδία στο Μάντσεστερ

Η τραγωδία του Μάντσεστερ έχει επηρεάσει τους πάντες σε όλο τον κόσμο, celebrities και μη. Ο Βρετανός παρουσιαστής και κωμικός, James Corden κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Αμερικανικό κανάλι CBS, το «The Late Late Show with James Corden», μίλησε για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ με λόγια που προκάλεσαν αίσθηση.

Συγκεκριμένα πρώτα ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια επεσήμανε: «Με σοκάρει κάθε φορά που ακούω τέτοιου είδους νέα, πως τέτοιες επιθέσεις μπορούν να συμβούν και ειδικά τη στιγμή που θα υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά στη συγκεκριμένη συναυλία».

«Πολλοί από εσάς δεν θα έχετε επισκεφθεί καν το Μάντσεστερ, όμως σίγουρα θα το έχετε ακούσει. Είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για πολλά απίθανα πράγματα», ανέφερε και στη συνέχεια κατονόμασε μία σειρά πραγμάτων που φημίζεται η πόλη της βόρειας Αγγλίας.

«Όμως όταν σκέφτομαι το Μάντσεστερ, το μέρος που γνωρίζω, φέρνω στο νού μου το πνεύμα των ανθρώπων του και σας λέω: θα δυσκολευτείτε να βρείτε πιο σφιχτά δεμένο λαό. Δυναμικοί, περήφανοι, ευσυνείδητοι με δυνατό πυρήνα κοινωνίας… και ακόμα και αν θα φαινόταν αδύνατο, η ψυχή του λαού του Μάντσεστερ, θα δυναμώσει απόψε», φρόντισε να συμπληρώσει στο λόγο του.

Ο James Corden δεν ήταν ο μόνος που εξέφρασε τη στήριξή του στο λαό του Μάντσεστερ καθώς η πλειονότητα της διεθνούς showbiz εξέφρασε με ιδιαίτερους τρόπους τη στήριξή της.