Το μήνυμα του Νίκου Ψαρρά μετά την ολοκλήρωση του ρόλου του στις “Άγριες Μέλισσες”

Το μήνυμα του Νίκου Ψαρρά μετά την ολοκλήρωση του ρόλου του στις "Άγριες Μέλισσες"

Η επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” επέστρεψε και καθημερινά οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον δεύτερο κύκλο, με τις εξελίξεις να συγκλονίζουν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο νέο κύκλο κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν, ενώ πρόκειται να ενταχθούν καινούργια, τα οποία θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην πορεία της σειράς.

Ένας από τους ηθοποιούς που ολοκλήρωσε την παρουσία του στην σειρά είναι ο Νίκος Ψαρράς, που υποδυόταν τον “Σταμάτη” τον σύζυγο της “Βιολέτας” και αποχαιρέτησε το “Διαφάνι”.

Μάλιστα, ο Νίκος Ψαρράς μετά την προβολή του επεισοδίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Ο Σταμάτης σήμερα αφήνει το Διαφανι.. εδώ με τον φίλο Μιλτιάδη – Γιώργο Γάλλο.. τους ευχαριστώ όλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night Show” και είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τις “Άγριες Μέλισσες“, ενώ δε δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή:

«Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι. Εγώ πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα με τα παιδιά.

Τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη».