Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννέτου για τη νίκη της Αποστολίας Ζώη στο NOMADS

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννέτου για τη νίκη της Αποστολίας Ζώη στο NOMADS

Ο Δημήτρης Γιαννέτος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική παρόλα αυτά είναι πάντα ενήμερος για το τι συμβαίνει στην Ελλαδα.

Μετά την νίκη της Αποστολίας Ζώη στο Nomads και την επικοινωνία που είχαν μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης του Ant1 όταν η τραγουδίστρια είχε κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, είδαμε ότι τα νέα για τη νίκης της έφτασαν και στο Los Angeles με τον Δημήτρη να μην το αφήνει ασχολίαστο.

Ο hair stylist και make up artist που μέσα από τα προσωπικά του social media, μοιράζεται στιγμές από την επαγγελματική του πορεία, όσο και από την καθημερινότητά του, έκανε μια ανάρτηση που αφορά μια πολύ καλή του φίλη, την Αποστολία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από κοινές τους στιγμές, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και της έδωσε τα συγχαρητήρια του γράφοντας στην ανάρτηση του:

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος και ευτυχισμένος για την κολλητή μου @apostoliazoi. Η ακεραιότητα, η πίστη, η σκληρή δουλειά, το πάθος, η πίστη και η αγάπη για αυτό που πάντα κάνεις στη ζωή σου σε έφερε εδώ! Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω όλες τις όμορφες στιγμές σας στο #nomads, αλλά ευχαριστώ τον ΘΕΟ για τα social media lol. Συγχαρητήρια  για τη νίκη, σου αξίζουν όλα αυτά!