Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Γιώργος Παρτσαλάκης, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ηθοποιός ένιωσε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως υπέστη οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη.

“Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ”, έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.