Το μήνυμα της Jennifer Aniston για την υποψηφιότητα της στα Emmys με το “The Morning Show”

Το μήνυμα της Jennifer Aniston για την υποψηφιότητα της στα Emmys με το "The Morning Show"

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 30 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς φίλους.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός του Hollywood, με αφορμή την υποψηφιότητα της ως «Alex Levy» για το βραβείο Emmy Καλύτερης Ηθοποιού σε δραματική σειρά, μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «The Morning Show» του Apple TV +.

«Τι πρωινό ξύπνημα σε αυτές τις ειδήσεις! Είμαι τόσο περήφανη για την οικογένειά μου @themorningshow. Αυτή η ομάδα λειτούργησε τόσο, τόσο σκληρά για να κάνουμε το καλύτερο σόου που θα μπορούσαμε ενδεχομένως, και είναι πραγματικά τιμή μου να συμμετέχω σε αυτό. Ευχαριστώ για αυτήν την αναγνώριση και συγχαρητήρια σε όλους ⠀
Τώρα, άπλα θα πρέπει να καταλάβω τι ΜΑΣΚΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ», έγραψε στη λεζάντα του post της η Jennifer Aniston.