Το μήνυμα της Blanca Suárez για το τέλος του Las chicas del cable

Το μήνυμα της Blanca Suárez για το τέλος του Las chicas del cable

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του Netflix, Las Chicas del Cable στο ρόλο της Lidia Aguilar/Alba Méndez.

Η Blanca Suárez ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Blanca με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου και τελευταίου μέρους της 5ης seson της σειράς Las chicas del cable που ρίχνει αυλαίαθέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Συγκεκριμένα, η Blanca Suárez ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τις Nadia de Santiago (Marga), Ana Polvorosa (Óscar-Sara) και Ana Fernández (Carlota), σχολιάζοντας στην λεζάντα του post της:

«Εκεί ήμασταν και οι τέσσερις από εμάς γνωρίζαμε ότι σε λίγες ώρες η περιπέτεια που διήρκεσε σχεδόν 4 χρόνια θα τελείωνε. Σε λίγες μόνο ώρες, η Lidia, η Carlota, ο Oscar και η Marga θα γίνονταν μέρος του παρελθόντος, αλλά θα μας συνόδευαν κάθε λεπτό του παρόντος …
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτήν την περιπέτεια μαζί με εκείνους που έχουν διαμορφώσει αυτά τα καλωδιακά κορίτσια … Είναι πολλά και είναι αδύνατο να τα ονομάσουμε όλα, όλοι ξέρουν ότι τους αγαπώ… Θα απευθύνω αυτό το “ευχαριστώ” σε όλους εσάς, σε εκείνους που δεν είδαν τις μέρες να δουν αυτά τα τελευταία 5 κεφάλαια… σε εκείνους που κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μας υιοθέτησαν ως ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς σας και για τους οποίους ήμασταν μέρος των ονείρων σας. Τα κορίτσια στο καλώδιο είναι δικά σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ♡
… Και μέχρι την επόμενη φορά.»