Το μήνυμα της Angelina Jolie εν μέσω πανδημίας και η μεγαλύτερη της ανησυχία

Το μήνυμα της Angelina Jolie εν μέσω πανδημίας και η μεγαλύτερη της ανησυχία

Η Angelina Jolie σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη πρεμιέρα της ταινίας της “The One and Only Ivan” μίλησε για την καθημερινότητα με τα 6 παιδιά της στο σπίτι, όπου παραμένουν σε καραντίνα λόγω COVID-19.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Extra ότι ο μεγάλος της γιος, Maddox, που σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της Νοτίου Κορέας αναγκάζεται να παρακολουθεί μαθήματα online και λόγω της διαφοράς ώρας ξεκινάει να μελετά αργά το βράδυ.

Τα υπόλοιπα παιδιά της Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox, περνούν τον χρόνο τους παρέα: “Είναι όλα μαζί και είναι μια μεγάλη χαρούμενη παρέα, όπου ο ένας βοηθάει τον άλλο. Είμαστε πολύ τυχεροί!”.

Όμως, η σκέψη της Jolie, είναι στα παιδιά όλου του κόσμου: “Η μεγαλύτερη ανησυχία μου στη διάρκεια της πανδημίας είναι τα παιδιά. “Υπήρξε μία πτώση 40% στις αναφορές για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε παιδιά και αυτό σημαίνει ότι αυτοί, όπως οι δάσκαλοι, που θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν και να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά, δεν μπορούν πια λόγω της υποχρέωσης για καραντίνα. Οπότε, η ενδοοικογενειακή βία με ανησυχεί αυτή την περίοδο”, λέει η Angelina Jolie και συγκινεί.