Το μήνυμα της Όλγας Λαφαζάνης για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Το μήνυμα της Όλγας Λαφαζάνης για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς η Όλγα Λαφαζάνη πήγε να πάρει τη κόρη της από το νηπιαγωγείο και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία.

Σε αυτήν απεικονίζεται η κόρη της μαζί με μία συμμαθήτρια της να είναι αγκαλιά να βλέπουν ζωγραφιές. Η παρουσιάστρια έγραψε το δικό της μήνυμα κάτω από την φωτογραφία.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στο νηπιαγωγείο . Ένας κύκλος κλείνει, ένας μεγαλύτερος ανοίγει από Σεπτέμβριο!!!! Κάναμε καινούργιους φίλους , όχι μόνο τα παιδιά αλλά κι εμείς οι γονείς, νιώσαμε περηφάνεια, συγκίνηση στις γιορτές, στο σπίτι όταν τα μικρά μας πλασματάκια μας έφερναν όλες αυτές τις μοναδικές εργασίες τους!!! Υποσχέθηκα να μη συγκινηθώ, αλλά αυτή τη φορά είναι μόνο από χαρά , από ευγνωμοσύνη ,από την υπέρτατη αλήθεια, χαρά, καλοσύνη που έχουν τα μικρούλια μας και τον ενθουσιασμό για τα πάντα τα στη ζωή!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!!! #lastdayatschool#endofkindergarten#happy#summerishere»

Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στο νηπιαγωγείο . Ένας κύκλος κλείνει, ένας μεγαλύτερος ανοίγει απο Σεπτέμβριο!!!! Κάναμε καινούργιους φίλους , όχι μόνο τα παιδιά αλλά κι εμείς οι γονείς, νιώσαμε περηφάνεια, συγκίνηση στις γιορτές, στο σπίτι όταν τα μικρά μας πλασματάκια μας έφερναν όλες αυτές τις μοναδικές εργασίες τους!!! Υποσχέθηκα να μη συγκινηθώ, αλλά αυτή τη φορά είναι μόνο απο χαρά , απο ευγνωμοσύνη ,απο την υπέρτατη αλήθεια, χαρά, καλοσύνη που έχουν τα μικρούλια μας και τον ενθουσιασμό για τα πάντα τα στη ζωή!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!!! #lastdayatschool#endofkindergarten #happy#summerishere

A post shared by Olga Lafazani (@olga_laf) on