Το μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά την ακύρωση της φετινής Eurovision

Το μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά την ακύρωση της φετινής Eurovision

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊου που πλήττει όλες τις χώρες.

Μετά από την ανακοίνωση της EBU, η Στεφανία Λυμπερακάκη που επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό, εμφανίστηκε στην Ολλανδική τηλεόραση και δήλωσε έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με ένα διαφορετικό όμως τραγούδι, καθώς όπως επεσήμανε το «Supegirl» θα έχει χάσει τη φρεσκάδα του μέχρι του χρόνου που θα διεξαχθεί ο επόμενος διαγωνισμός.

Μάλιστα, η Στεφανία που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social mediaέκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέφερε:

«Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη από την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, υποστηρίζω πλήρως την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξε να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision 2020, αλλά κυρίως επειδή επιθυμούν να το κάνω ξανά στην Eurovision 2021. Εκφράζοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου δύο φορές σημαίνει πάρα πολλά για μένα και δεν θα σας απογοητεύσω. Ραντεβού λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.