Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά και το καρφί της Ελεονώρας Μελέτη

Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά και το καρφί της Ελεονώρας Μελέτη

Αίσθηση προκάλεσαν τα tweets των δύο παρουσιαστριών.

Η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή την εγκατάλειψη των τριών μικρών παιδιών στην Πάτρα, εξέφρασε τη θλίψη της για την αποτρόπαιη πράξη.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tweeter

«Η άλλη εγκαταλείπει τα 3 μωρά της στους δρόμους. Πως θα μεγαλώσουν αυτά; Ένας Θεός ξέρει. Ο άλλος σκότωσε το βρέφος του από το ξύλο. Φρίκη φρίκη».

Μετά από το συγκεκριμένο tweet η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε γράφοντας: «Μα γιατί αφού #sixamenios λέει πως ο Θεός ξέρει που δίνει τα παιδιά»!

Το συγκεκριμένο tweet της παρουσιάστριας αφορούσε το Μένιο Φουρθιώτη, τόσο λόγω του hashtag, όσο και λόγω όσων είχαν συμβεί κατά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το Epsilon. Τότε μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά, ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί αφήνοντας υπονοούμενα στον ρόλο της μητέρας που όπως είχε αναφέρει «είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια», ενώ είχε υποστηρίξει πως ο Θεός δεν κάνει λάθη.

Μία ώρα μετά ήρθε και η απάντηση από τη Ρούλα, που της απάντησε: «Προφανώς όσοι μιλάνε κατευθείαν με Τον Θεό έχουν άμεση και καλύτερη ενημέρωση από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς».

koromila2