Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη της Κατερίνας Στεφανίδη για την Ολυμπιακή Φλόγα

Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη της Κατερίνας Στεφανίδη για την Ολυμπιακή Φλόγα

Όπως έγινε γνωστό, η Άννα Κορακάκη είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία, που θα είναι λαμπαδηδρόμος και θα παραδώσει την Φλόγα, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η τελευταία λαμπαδηδρόμος.

Τα δύο κορίτσια έχουν κάνει υπερήφανη τη χώρα μας με τις παγκόσμιες διακρίσεις τους στα αθλήματα που αγωνίζονται.

Οι δύο αθλήτριες εμφανώς συγκινημένες μόλις ενημερώθηκαν για την απόφαση της ΕΟΕ, ανέβασαν στο Instagram τους το δικό τους μήνυμα για αυτή την ξεχωριστή τιμή.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη

«O αθλητισμός συνεχίζει να μου χαρίζει τόσο μεγάλες συγκινήσεις! Σήμερα, μου ανακοινώθηκε επίσημα πως στις 12 Μαρτίου θα είμαι η πρώτη λαμπαδηδρόμος στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020». Μία εβδομάδα αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η τελευταία λαμπαδηδρόμος που παραδίδει τη Φλόγα.

Ευχαριστώ την Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την τεράστια τιμή, διότι για πρώτη φορά στην ιστορία, μία γυναίκα στη χώρα μας θα μεταφέρει πρώτη το Ολυμπιακό Φως από την Αρχαία Ολυμπία, πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι σε όλο τον κόσμο, για να φωτίσει στο Ολυμπιακό στάδιο και την έναρξη των ΧXII Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο!», έγραψε η Άννα Κορακάκη.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Στις 12 Μαρτίου η Ολυμπιακή Φλόγα θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην χώρα μας με την Anna Korakaki στην Αρχαία Ολυμπία. Μια εβδομάδα αργότερα, στις 19 Μαρτίου, θα έχω την τιμή να μπω στο Παναθηναϊκό στάδιο ως τελευταία λαμπαδηδρόμος και να την παραδώσω πριν ξεκινήσει το ταξίδι της στην υφήλιο μέχρι τις 24 Ιουλίου όπου και θα δώσει το φως της σε όλους τους αθλητές στην έναρξη των ΧΧXII Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.