Το μήνυμά της Ναταλί Κάκκαβα για την περιπέτεια υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα

Το μήνυμά της Ναταλί Κάκκαβα για την περιπέτεια υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα

Με μία τρυφερή φωτογραφία και ένα μήνυμα για την ημέρα των Χριστουγέννων σχολίασε η Ναταλί Κάκκαβα την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο Γρηγόρης αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε εξετάσεις καρδιάς και το αποτέλεσμα προκάλεσε ανησυχία. «Η απόφαση ήταν μια… να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα… Λεπτά αιώνες, μάτια βουρκωμένα, αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά… Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο (δύσκολο) και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, το ζευγάρι βρέθηκε στο Λαγονήσι και η Ναταλί, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους, έγραψε στα social media: «αυτά τα Χριστούγεννα, η ευχή “χρόνια πολλά με υγεία” ήταν η πιο σπουδαία για την οικογένεια μας… Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη σας και τα τόσο όμορφα λόγια σας. Ολα καλά λοιπόν… Να αγαπάμε τουςαγαπημένους μας και να τους το δείχνουμε κάθε μέρα… @g.goudaras είσαι σκυλί του πολέμου…?????».