Το μήνυμά της Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά την λήξη της συνεργασίας της με τη Ελένη Μενεγάκη

Το μήνυμά της Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά την λήξη της συνεργασίας της με τη Ελένη Μενεγάκη

Αίσθηση προκάλεσε το μεσημέρι της Τρίτης η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη, καθώς έκανε γνωστό πως δεν θα συνεργαστεί τελικά με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου την οποία, είχε καλεσμένη στο πλατό!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δύο γυναίκες επεσήμαναν ότι οι σχέσεις τους παραμένουν καλές παρά το ότι η συνεργασία τους έληξε πριν καν αρχίσει και η αποχώρηση της είναι λόγω των πολλών επαγγελματικών δραστηριοτήτων της δημοσιογράφου.

Μετά το τέλος της εκπομπή, η Νάνσυ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Ελένη, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία τους στα social media και έγραψε στην λεζάντα:

«Την ευχαρίστησα δημόσια την ευχαριστώ και από δω. Γιατί με σκέφτηκε, γιατί με κατάλαβε και γιατί μ άφησε να δω και μια πλευρά της που τόσα χρόνια δεν είχα την τύχη να δω. Την πλευρά της φίλης, της συναδέλφου και της συνεργάτιδας. Ραντεβού τον Δεκέμβριο στον ΣΚΑΙ με τη νέα μας τηλεοπτική πρόταση! @elenimenegaki να είσαι πάντα στην κορυφή γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Την ευχαρίστησα δημόσια την ευχαριστώ και από δω. Γιατί με σκέφτηκε, γιατί με κατάλαβε και γιατί μ άφησε να δω και μια πλευρά της που τόσα χρόνια δεν είχα την τύχη να δω. Την πλευρά της φίλης, της συναδέλφου και της συνεργάτιδας. Ραντεβού τον Δεκέμβριο στον Σκαι με τη νέα μας τηλεοπτική πρόταση! @elenimenegaki να είσαι πάντα στην κορυφή γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο #eleni #alphatv #friends #womentalk #generocity #thebest #backstage #together

A post shared by nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou) on