Το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκπλήρωσαν την Ευχή του 7χρονου Νίκου

Το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκπλήρωσαν την Ευχή του 7χρονου Νίκου

Το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκπλήρωσαν την Ευχή του 7χρονου Νίκου Βατικιώτη, να παίξει με την αγαπημένη του ομάδα σαν συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη και των άλλων αστέρων του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε για μία ακόμη φορά κοντά στον οργανισμό Make A Wish και φιλοξένησε στον πάγκο της τον Νίκο Βατικιώτη, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο μικρός Νικόλας βρέθηκε το Σάββατο 12/11  στην προπόνηση της ομάδας του Πειραιά και είδε από κοντά τους Βασίλη Σπάνουλη, Γιώργο Πρίντεζη και τους υπόλοιπους “ερυθρόλευκους”.

Την Κυριακή 13/11 στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Πατρών, ο μικρός βρέθηκε στον πάγκο Ολυμπιακού παίρνοντας μία… γεύση από ένα παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα με το νούμερο 7, δηλαδή το νούμερο που φοράει και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού Νικόλα, ήταν η επιβράβευση για όλους τους εθελοντές του Οργανισμού , ο οποίος μας είπε «είμαι ευτυχισμένος, όλα ήταν όπως τα ονειρεύτηκα, σας ευχαριστώ πολύ», ενώ η οι γονείς του μας είπαν «κάνατε την ευχή του Νικόλα μας μαγική … ζήσαμε όλοι μας ένα όνειρο! Φαίνεται ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε… και εντυπωσιαστήκαμε που η πραγματοποίηση της ευχής διήρκησε τρεις μέρες! Ευχαριστούμε που υπάρχετε!!»

Λίγα λόγια για το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!