“Το θέμα με την υγεία μου προέκυψε λόγω άγχους και στρες”

“Το θέμα με την υγεία μου προέκυψε λόγω άγχους και στρες”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People», ο Zeraw των Vegas μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads» και τον λόγο που είπε «όχι».

Ενώ εκείνη την περίοδο έμαθε πως υπάρχει κάποιο ζήτημα με την υγεία του, ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Όταν βγήκε η συνέντευξη μας, ανησύχησαν αρκετοί και επικοινώνησαν μαζί μου, προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Το δικό μου αυτοάνοσο είναι και δεν είναι σοβαρό. Έχω σακχαρώδη διαβήτη. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να κάνω ενέσεις, απλά παίρνω μια φαρμακευτική αγωγή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου. Ένα αυτοάνοσο μπορεί να γίνει σοβαρό όταν το παραμελείς.

Η αλήθεια είναι πως πλέον προσέχω τη διατροφή μου, αθλούμαι και το ελέγχω, ώστε να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Το θέμα με την υγεία μου προέκυψε λόγω άγχους και στρες. Τα τελευταία χρόνια τα αυτοάνοσα νοσήματα παρουσιάζονται όλο και συχνότερα. Φταίει η εποχή που ζούμε και οι στρεσογόνες καταστάσεις που βιώνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκουμε τρόπους να ηρεμούμε και να έχουμε γύρω μας ανθρώπους με θετική ενέργεια. Α, και να κάνουμε πολύ σεξ. Το σεξ κάνει καλό!».