Το ευχαριστώ του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελένη Μενεγάκη

Το ευχαριστώ του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, πολύ τον χαρακτήρισαν ως τον γόη του παιχνιδιού, αλλά και «μαμάκια».

Με αφορμή το επεισόδιο, στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να μπουν στο μυαλό των μαμάδων τους, ο Κωνσταντίνος γνώριζε τα πάντα για την δική του και το κοινό τον τρόλαρε, τότε, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στην μητέρα του, δίνοντας της συγχαρητήρια και παράλληλα τον χαρακτήρισε «λαχείο» στις ενδιαφερόμενες νύφες.

Ο Βασάλος που παραχώρησε συνέντευξη στο Thema People ευχαρίστησε την παρουσιάστρια λέγοντας:

«Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί μετά από εκείνο το κουίζ με λένε “μαμάκια”, έμαθα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με τη μάνα μου δεν έχουμε την κλασική σχέση μάνας – γιου. Έχουμε περισσότερο φιλική σχέση. Κάνουμε χαβαλέ αλλά δεν περνάμε όλη τη μέρα μαζί. Από την άλλη, το κουίζ στο οποίο κέρδισα το αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι δυνατόν να μη ξέρω τι ζώδιο είναι η μάνα μου ή ποιο φαγητό της αρέσει περισσότερο; Να σου πω ότι η μητέρα μου δεν με κανακεύει ποτέ και όταν το επιχειρεί να το κάνει, τσαντίζομαι».