Το ευχαριστώ της Αποστολίας Ζώη στο Γιώργο Μαζωνάκη

Το ευχαριστώ της Αποστολίας Ζώη στο Γιώργο Μαζωνάκη

Η Αποστολία Ζώη έχει μια πολύ καλή σχέση με τα social media καθώς ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της που θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτύακους της φίλους.

Η τραγουδιστρια που τον χειμώνα βρισκόταν με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever, αυτό το καλοκαίρι βρίσετε στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη σε καλοκαιρινη περιοδεία σ’ όλη την Ελλάδα.

Η Αποστολία ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τον τραγουδιστή και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία που έχουν. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Αγαπημένε μου @georgemazonakis σ’ευχαριστώ που μ’ αυτή τη συνεργασία μας, αυτό το καλοκαίρι , μ’εκανες να θυμηθώ πως μπορεί να είναι μια ιδανική συνύπαρξη σε όλα τα επίπεδα. Επέστρεψε ο επαγγελματικός μου ρομαντισμός και έτσι απλά μ’αυτό που πρεσβευεις, μου έκανες ένα ανεκτίμητο,υπέροχο δώρο άθελά σου.. #myking #summertour2017 #mazonakis#apostoliazoi #luckyme #sidoma#happyme

Αγαπημένε μου @georgemazonakis σ'ευχαριστώ που μ' αυτή τη συνεργασία μας, αυτό το καλοκαίρι , μ'εκανες να θυμηθώ πως μπορεί να είναι μια ιδανική συνύπαρξη σε όλα τα επίπεδα.Επεστρεψε ο επαγγελματικός μου ρομαντισμός και έτσι απλά μ'αυτό που πρεσβευεις ,μου έκανες ένα ανεκτίμητο,υπέροχο δώρο άθελά σου.. #myking #summertour2017 #mazonakis #apostoliazoi #luckyme #sidoma #happyme Ηράκλειο : 12.07 Μονεμβασιά : 15.07 Ζάκυνθος : 22.07 Κατερίνη : 27.07 Χαλκιδική : 28.07

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on