Το επόμενο επαγγελματικο βήμα του Νίκου Μουτσινά

Το επόμενο επαγγελματικο βήμα του Νίκου Μουτσινά

Ο Ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς σε όποιο ρόλο κι αν έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα έχει περάσει τα έχει καταφέρει πολύ καλά στον καλλιτεχνικό χώρο, όλοι μιλάνε για έναν άνθρωπο με μεγάλο ταλέντο και πηγαίο χιούμορ.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται να κάνει την έκπληξη σε ένα νέο ρόλο, του ράπερ. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής στις 25 Ιουνίου ξεκινάει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα με την κωμωδία «Κοκομπλόκο» και ενώ όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα ήρθε η ιδέα ενός τραγουδιού.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, συνεργάτης του Νίκου στο Πρωινό Σου Κου, του πρότεινε να γραφτεί ένα τραγούδι ομότιτλο με την παράσταση και να τους συνοδεύει μουσικά στην περιοδεία. Λίγα λεπτά χρειάστηκαν μέχρι να συμφωνήσει ο παρουσιαστής και λίγες ημέρες μέχρι να πραγματοποιηθεί το τραγούδι.

Τους στίχους ανέλαβε η παραγωγός της παράστασης και στιχουργός, Μαργαρίτα Δρούτσα, τη μουσική ο Κωνσταντίνος Παντζής ενώ το ραπ κομμάτι του τραγουδιού, ο Νίκος Μουτσινάς. Μάλιστα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων ο Νίκος έγραψε τους στίχους στο στούντιο μέσα σε λίγα λεπτά. Η μεγάλη έκπληξη βέβαια είναι η τραγουδίστρια που χάρισε τη φωνή της στο… Κοκομπλόκο. Η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα δέχτηκε να συμμετέχει σε αυτή την ιδέα αφού και το τραγούδι της άρεσε και έχει αδυναμία στον παρουσιαστή. Γεγονός που είναι αμφίδρομο αφού και ο ίδιος τη συμπαθεί πολύ και δε χάνει ευκαιρία να μιλάει για την ίδια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα backstage βίντεο με το Νίκο Μουτσινά στο μικρόφωνο και τον Κωσνταντίνο Παντζή στην κονσόλα να του δίνει οδηγίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Spin Records ενδέχεται να γίνει και video clip.

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη και του Νίκου Μουτσινά, Κοκομπλόκο.