Το δώρο της Madonna στην Kim Kardashian

Το δώρο της Madonna στην Kim Kardashian

Η βασίλισσα της pop Madonna είπε να κάνει ένα νέο βήμα στην επιχειρηματικότητα και να λανσάρει μια exclusive σειρά περιποίησης προσώπου. Το brand της ονομάζεται MDNA SKIN και έχει στο στόχο την εξυγίανση και την αντιγήρανση της επιδερμίδας.

Η τραγουδίστρια λίγο πριν κλείσει τα 60 μεταλαμπαδεύει την εμπειρία της για τέλεια επιδερμίδα. Έτσι μια από τις πρώτες celebrities που έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα 3 προϊόντα της σειράς είναι η Kim Kardashian καθώς στο σπίτι της κατέφθασε ένα δώρο με μάσκα αργίλου, το σέρουμ και η κρέμα αναζωογόνησης.

      

Η Kim ευχαρίστησε την Madonna μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και συγκεκριμενα μέσα από τα stories.

Η σειρά περιποίησης προσώπου είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Ιαπωνία για αρχή.

Να πούμε ότι Kim Kardashian έχει και αυτή τη δικιά της σειρά με καλλυντικά, KKW Beauty που κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου 2017.

Τα πρώτα προϊόντα της σειράς αυτής είναι ένα kit highlighter και ένα kit για contouring (Crème Contour and Highlight Kits), τα οποία κυκλοφορούν σε τέσσερις αποχρώσεις: ανοιχτή, μεσαία, σκούρα και βαθιά σκούρα για να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Κάθε kit περιέχει ένα διπλό στικ για την τεχνική του contouring και highlighting (με ματ και πιο λαμπερό εφέ) και ένα εργαλείο που έχει στην μία άκρη του πινέλο και στην άλλη σφουγγαράκι για σωστό blending των προϊόντων.

Dark Crème Kit #KKWBEAUTY

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on